Filmmontage in 2018

Per minuut wordt er 100 uur aan filmpjes geüpload op YouTube. Dat is niet vreemd, want met een beetje een smartphone kun je tegenwoordig al een leuk filmpje maken. Deze bewegende beelden dienen, naast de nodige onzin, ook allerlei serieuze doeleinden. U kunt er die leuke herinneringen voor altijd mee vastleggen, uw bedrijf promoten, of een filmpje zelfs als lesmateriaal gebruiken. In andere woorden, films zijn in 2018 onmisbaar! Wellicht wilt u, om één van bovengenoemde redenen, ook een filmpje laten maken. Dat komt goed uit, want een treffend filmpje, waar iedereen stil van wordt, daarvoor bent u hier!


Prachtige beeldkwaliteit

De beeldkwaliteit is bepalend voor de uitstraling van uw film. Wij zorgen voor zeer fijne beeldkwaliteit in full HD.

Sfeervolle muziek

De sfeer rond een film wordt grotendeels gecreëerd door de muziek. Daarom kiezen wij voor muziek die een toegevoegde waarde geeft aan uw film.

Verzorgde uitstraling

Indien u uw film op DVD wilt, zorgen wij dat deze er verzorgd uit ziet: voorzien van een mooie cover en een print op de DVD.

Veel mogelijkheden

Voor uw film zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Wij kunnen op elke locatie filmen en onze programma's bieden veel opties voor de montage.


Proces van het project

1.Overleggen

Bij voorkeur maken we eerst een afspraak met u. Wat zijn uw wensen? Wat is mogelijk? Ook kunnen we u dan uitgebreid een film van uw voorganger laten zien, zodat u weet wat u ongeveer kunt verwachten.

2.Filmen

Op uw bruiloft, op uw bedrijf of waar dan ook, komen wij opnames maken. Hierin zijn we flexibel, we kunnen ons aan bijna elke situatie aanpassen en zullen proberen zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn.

3.Monteren

Thuis monteren we het opgenomen materiaal tot een treffend en vloeiend geheel. Vervolgens uploaden we (een deel van) de film, zodat u kunt controleren of de film aan uw verwachting voldoet.

4.Opleveren

Als de film aan uw verwachting voldoet, branden we hem op DVD of maken we er een videobestand van, zodat het voor u bruikbaar is. Wij kunnen u de film opsturen of u kunt hem persoonlijk op komen halen, net wat u wilt.