Webdesign in 2017

In de afgelopen jaren zijn er miljoenen websites gebouwd, door hobbyisten en professionals, voor particulieren, bedrijven en instellingen. Helaas is een groot deel van deze websites slecht bruikbaar of slecht bereikbaar. Een slechte website bereikt zijn doel niet. Wanneer bezoekers verdwalen in hopeloze navigatiestructuren en uitklapmenuutjes komen ze nooit meer terug.

Het is daarom belangrijk om een goede website te ontwikkelen. De eerste vraag die dan gesteld moet worden is: wat is het doel van deze website? In het algemeen bereikt een website zijn doel als hij zijn doelgroep aanspreekt en vooral logisch in elkaar zit. Door een cursus User Interface en Webdesign zijn wij hierin gespecialiseerd. Klantvriendelijkheid stond in deze cursus centraal, wij zijn dus in staat de bezoekers van uw website optimaal te bedienen.


Creatief ontwerp

De uitstraling van uw website is bepalend voor uw bezoekers. Wij zorgen dat dit in orde is, zo bent u er zeker van dat uw website perfect past bij uw bedrijf.

Scoor hoge resultaten in Google

Het is erg belangrijk dat uw website goed scoort bij zoekmachines. Zo krijgt u meer bezoekers op uw website.

Bewerk zelf uw inhoud

We leveren uw website inclusief een CMS. Dat is een online programma, waarmee u de inhoud van een website eenvoudig kunt aanpassen.

Geschikt voor alle apparaten

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van Tablets en Smartphones, wij zorgen ervoor dat ook op deze devices uw website er goed uit ziet.


Proces van het project

1.Overleggen

Bij voorkeur maken we eerst een afspraak met u. Wat zijn uw wensen? Wat is mogelijk?

2.Ontwerpen

We maken een plan: Hoe komt uw website eruit te zien: grafisch maar ook technisch.

3.Ontwikkelen

We maken de website zoals het plan. We blijven kijken naar eventuele verbeteringen.

4.Opleveren

Het plan is gerealiseerd, als u tevreden bent wordt de website opgeleverd.